Seksiyonel Hangar Kapısı

Seksiyonel Hangar Kapısı

İç içe giren kapı sistemi özelliğine sahip olan seksiyonel hangar kapısı, büyük araçların geçişini kolaylaştıran özel tasarımlardır. Motorlu olması nedeniyle büyük kapıların hareket kabiliyeti çok daha pratik bir şekilde gerçekleşir.

Galvaniz içerisinde poliüretan köpük özelliğine sahip seksiyonel kapılar, boyutuna göre daha hafif ve izolasyon özelliğine sahiptir. Sızdırmazlık fitilleri sayesinde dışarıdaki yağmur ve benzeri etkenler içeri girmez. Bu kapılar için de servis hizmeti mevcuttur.

Seksiyonel Hangar Kapıları Nerelerde Kullanılır?

Hangar türü büyük depoların kapı tasarımlarında seksiyonel kapılar kullanılır. Yukarı doğru iç içe geçen bu kapı sistemi geçişi kolaylaştırır. Kumandalı motor sistemi elemana gereksinim duymadan kapının kolaylıkla açılıp kapanmasını sağlar. Tren, otomobil, uçak ve benzeri büyük fabrikalarda kullanılır. Büyük araçların giriş çıkış yaptığı bütün fabrikalarda bu tasarıma ihtiyaç duyulur.

Seksiyonel Hangar Kapısı Avantajları

Profesyonel özelliklere sahip olan bu kapılar her halükarda pratik kullanım özelliği sunması nedeniyle tercih edilmektedir. Bu kapının avantajları şu şekildedir:
• Otomatik açma ve kapama özelliği olması nedeniyle elemana ihtiyaç duymadan kolaylıkla açılır ve kapanır.
• Servis imkanına sahiptir ve bu özelliği sayesinde arıza durumunda tamir edilebilir.
• İzolasyon ve emniyet sistemi sayesinde ariza kolaylığı sağlar.
• Paslanmaz galvaniz özelliği sayesinde estetik özelliğini uzun süre korur.
Pratik özelliklere sahip bu kapının montaj işlemleri ekspertiz hizmeti ile başlamaktadır. Alınan ölçülerin doğrultusunda hangarın genel dekor özelliğine uygun model hazırlanır ve kısa sürede montajlanır.

Seksiyonel Hangar Kapısı Neden Gereklidir?

Büyük araçların sık sık giriş çıkış yaptığı alanlarda kapıların kolay bir şekilde açılıp kapanması gerekir. İnsan gücü ile sık sık hangar kapısı açmak yorucudur. Elemana gerek kalmadan kolaylıkla büyük hangar kapılarının açılıp kapanması otomatik hangar kapıları ile mümkündür.

Seksiyonel Hangar Kapısının Özellikleri

• Motorludur ve kolaylıkla açılır, kapanır. • Parmak koruma ve rüzgar direnç özelliği bulunmaktadır.
• Sızdırmazlık fitilleri etkili izolasyon özelliği sağlamaktadır. • Yay kırılma, halat kopma emniyet özelliği bulunmaktadır.
• Mekana özel tasarlanabilir özelliğe sahiptir. Her mekan için pratik seksiyonel hangar tipi kapı tasarlanabilir. Büyük hangarlar için tasarlanan modeller alınan ölçüler doğrultusunda tasarlanmaktadır.

Create your account