Yana Katlanır Hangar Kapıları

Yana kayar Hangar Kapısı

Kayar kapı dünyası, yer kaplamayan ve pratik özelliği ile geçiş trafiğini kolaylaştıran tasarımlardır. Normal açılıp kapanan kapılar açılırken veya kapanırken yer kaplar ve açılma mesafesi ister. Ayrıca açıp kapamak için bir elemana ihtiyaç vardır. Trafiği yoğun olan ve büyük kapılara ihtiyaç duyan hangarlar, pratik yana kayar otomatik kapı tasarımları sayesinde geçiş pratik hale gelir.

Yana Kayar Hangar Kapısının Farkı

Bu tasarımlarda motorlu özelliklere sahip olan kayar kapılar dış etkenleri dışarıda bırakır. Metal kapının alt kısmında kaymayı kolaylaştıran raylar ağır olan metal kapının kolaylıkla kapanmasında etkili rol oynar. Alt kısımdaki raylarla birlikte yüksek itme gücüne sahip motor sistemi kapının kaymasında etkili olur. Elektrikli olan kapılar kumandalı özelliklere sahiptir ve uzaktan kumanda sistemi sayesinde daha pratik bir şekilde kullanılabilir.

Yana Kayar Hangar Kapısı Servis Hizmeti

Motor sistemi çevirme gücü sayesinde kapıyı hareket ettiren mekanizmaya itme gücü verir. Mekanizma kapının hareket etmesini sağlar ve kapı kolaylıkla açılır. Motor sistemi değiştirilebilir özelliklere sahiptir. Servis hizmeti ve parça hizmeti sayesinde yana kayar kapıların ömrü uzundur. Uzun yıllar kullanılabilir ve değiştirilebilir.

Yana Kayar Hangar Kapısı Ekspertiz Hizmeti

Bu kapılar büyük hangarlar için özel tasarlanmaktadır. Hangarların yanı sıra fabrikalara özel büyük depolarda da bu kapılar kullanılabilir. Kapı tasarımı işleminde ilk aşamada ekspertiz hizmeti gerçekleştirilir ve kapının uygulanacağı alan incelenir. Alınan ölçüler doğrultusunda kapı üretimi gerçekleşir ve motor mekanizması montajlanır. İsteğe bağlı şekilde motor sistemi kumandalı hale getirilebilir.

Yana Kayar Hangar Kapısının Özellikleri

• Yana kayar kapı özelliği sayesinde açılırken veya kapanırken yer kaplamaz, geçişi önlemez. • Motorlu özelliği sayesinde ağır olan kapının açılması ve kapanması çok daha kolay olur.
• Raylı sistem yana kayar kapının takılmadan açılıp kapanmasında etkilidir.
• Geçiş esnasında otomatik özelliği sayesinde uzaktan açma ve kapama yapılabilir. Kamyon ve benzeri büyük araçların geçişi için kolaylık sağlar. Üretimin ve nakliye işlemlerinin hızlanmasında etkilidir.

Create your account